Aronia Treasure

100% hladno ceđeni sok od bobica sibirske aronije.

Snažan prirodni antioksidans

Naše bobice se uzgajaju u Sibiru, 500 milja daleko od najbliže industrijske zone, što ga čini oslobođenim mnogih toksina koji se prenose vazduhom. Grm aronije je takođe prirodno otporan na štetočine i bolesti, što znači da nema potrebe za prskanjem pesticida.

Naše bobice se uzgajaju na temperaturama ispod 32°F najmanje šest meseci godišnje. Ovo okruženje ispod nule čini naše bobice otpornijima, što rezultira snažnijim sokom.

Bobica aronije je super voće, sadrži više antioksidanata od borovnice, brusnice, bazge i maline!

  • Bez dodatog šećera, aditiva ili konzervansa
  • Prirodno bez glutena i laktoze
  • Moćan antioksidativni kapacitet: 20.600+ ORAC6 mmol jedinica po veličini porcije
  • Visok nivo polifenola i visoka koncentracija određenog antocijanina

Sok od aronije, vrlo lekovit i okrepljujući napitak, koji se preporučuje starijim kao i lađim osobama. Nema propratnih efekata, u svakom slučaju povoljno deluje na imunološki sistem, na otpornost organizma i poboljšava krvnu sliku.

Sibirska aronija (Aronia Melanocarpa) potiče iz Severne Amerike, a kasnije je preneta u Sibir i severne delove istočne Evrope. Indijanci su prvi prepoznali njena lekovita svojstva i upotrebljavali su je u ishrani.

Zreli plodovi Sibirske aronije sadrže velike količine biofenola, tanina, katehina, flavonida, antocijanina (najviše od svih dosad poznatih voćnih vrsta), folnu kiselinu, vitamine A,C (8-10 puta veću koncentraciju nego u južnom voću), B2, B6, B9, E i veoma redak vitamin P, kao i betakaroten, kalijum, kalcijum, gvožđe, mangan, molibden, jod i fosfor.

 

Ogromna količina tanina i flavonida, gde glavnu ulogu ima antocijanin, Sibirsku Aroniju čini najjačim dosad poznatim ANTIOKSIDANSOM.

MATIČNI sok je pripreman na poseban način, kako bi sačuvao sva svoja korisna svojstva za zdravlje, bez ikakvih dodataka. Obzirom da je poreklo proizvoda sa prostora porekla biljke, to mu daje posebnu snagu za njegov delotvoran učinak za dobrobit zdravlja. Tekodje se vodilo računa o posebnom kvalitetu ambalaže, kako bi 100% Matični bio sok ostao ne promenjen. Tako da je i do 30 % veća koncentracija ORAC-a i ostalih sastojaka, nego u sličnim poznatim proizvodima, kod nas.

Proizvod je sertifikovan kao biološki, organski za kvalitet i poreklo.

Bio sok mogu koristiti svi bez obzira na uzrast i zdravstveno stanje, kao i uz već postojeće terapije, jer ne stvara nikakve kontra indikacije.

preventivno za zdave osobe do 0,3 dl. za osobe sa zdravstvenim problemima do 0,5 dl. Uzima se jednom dnevno, ujutru na prazan stomak, na 30 min. pre unošenja hrane.

750ml ( 1x750ml)

  • Posle otvaranja čuvati u frižideru do 30 dana
  • Nisu potrebni prekidi u konzumiranju ovog proizvoda

Gde kupiti

Srbija:

Hrvatska:

BIH: